XIII Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia

IMPORTANT!!!                         OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ

Ens plau informar-vos que ja podeu consultar el programa de la XIII Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia, que tindrà lloc el proper dia 20 de març de 2020 a l'Auditori, Campus de Cappont, Universitat de Lleida (C/Jaume II, 67, Edifici del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera).  Les persones que vulgueu assistir-hi, cal que formalitzeu la inscripció emplenant el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Us apareixerà un missatge de confirmació a la pantalla, un cop finalitzada la inscripció, per indicar-vos que l'heu realitzat correctament.

L' enllaç d'inscripció adreçat als i les estudiants universitàries que vulgueu optar al crèdit ECTS està disponible en aquesta adreça http://carboncopy.udl.es/gcursosext/redirect.jsp?seccio=1501 ( seu electrònica, automatrícula, inscripció en línia, trieu l'activitat-jornada), NO us heu d'inscriure en aquest formulari.

El període d'inscripció romandrà obert fins al 10 de març de 2020 o fins a superar l'aforament màxim. 

Podeu consultar més detalls de la XIII Jornada en el següent enllaç: 

Programa de la XIII Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia.

Anirem actualitzant tota la informació en aquesta mateixa pàgina. 

Introdueix la informació en el següent formulari.

BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ

Forma de pagament

– Ingrés per Transferència, Traspàs, Caixer o personalment a les oficines de Ibercaja a Associació Grups d'Acompanyament al Dol de Lleida, núm. compte: ES60-2085-9457-08-0330399520 fent constar el nom de la persona inscrita a la jornada,

Preu Jornada: 30€                      Dinar (opcional): 12€ 

No es pot fer el pagament sense haver fet abans la inscripció a través del formulari. 

Ingresseu el dos imports conjuntament si decidiu quedar-vos a dinar. 

MOLT IMPORTANT:

A l’hora de fer l’ingrés bancari cal fer constar nom i cognoms de la persona inscrita (mai el de la persona que fa el pagament)

 

L’Associació Grups d'Acompanyament al Dol de Lleida disposa de diferents eines i eines 2.0 amb les quals informa i fa difusió de la seva naturalesa, activitats, serveis etc., i on s’hi poden publicar dades relacionades amb les seves activitats, de les persones que hi participen i imatges en les quals aquestes apareguin, individualment o en grup, respectant la protecció de drets i dades individuals. 

Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, l’Associació Grups d’Acompanyament al Dol demana l’autorització per poder publicar aquelles imatges de fotografies i/o material enregistrat on aparegui la persona i hi sigui clarament identificable.

En el cas de no voler donar la vostra autorització, agrairíem que ens ho comuniqueu a l'adreça de contacte i al personal voluntari de l’organització el dia de la Jornada.