Warning: preg_match(): Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 1 in /home/customer/www/dol-lleida.org/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 238
Acompanyament - Grups d'Acompanyament al Dol de Lleida

Acompanyament

Acompanyament individual

Són trobades setmanals o quinzenals fins al final del procés de dol.
L’acompanyament sempre l’iniciem individualment per conèixer la persona i el seu dolor. Es un moment íntim entre l’acompanyat i qui l’acompanya on hi ha una acollida i una acceptació mútua que permet expressar el què s’està vivint.

Acompanyament en grup

L’acompanyament en grup dona l’oportunitat de la pròpia guarició conjuntament amb la de les altres persones per ajudar-se recíprocament. Els grups ofereixen recolzament emocional i social tot potenciant les pròpies capacitats per afrontar i resoldre els problemes derivats de la pèrdua.
En el grup s’afronta amb els altres el camí de sanació, des de l’ajuda mútua, on poder expressar el dolor i les emocions sense sentir-se jutjats es respecta a tothom en les seves creences i realitats, comptant amb l’escolta i el recolzament dels altres.

Els grups són tancats i homogenis per mantenir una identitat de grup des de l’inici fins al final del procés que és 1 any aproximadament en sessions setmanals d’1,45 a 2 hores. Permeten que les persones es coneguin i facin vincles, ja que totes comparteixen una realitat comuna.

Grup Papallones

Infants: 5-11 anys
Adolescents: 12-16 anys
Joves: 17-22 anys

Per poder ajudar en aquesta tasca és molt important tenir en compte l'edat, l'etapa evolutiva en la que es troba, el seu entorn i la seva personalitat.

Els grups estan conduïts per especialistes en el dol infantil i juvenil.
Des de l'associació oferim un espai per acompanyar-los en aquest procés, ja que considerem de gran importància la seva participació activa en situacions de mort i dol.

Les trobades són quinzenals els divendres a la tarda de les 18.00 h a les 19.30 h.

Grup de Pares i Mares

Les trobades són setmanals i en dimecres i dijous

Grup Persones Vídues

Les trobades són setmanals i en dimecres i dijous.

Grup Persones Sàvies

Aquest grup està format per persones amb malalties degeneratives i/o terminals.
Les trobades són quinzenals en dijous de les 15:45 h a les 17:15 h.

Top