XVI Jornada d’Acompanyament al Dol i la Malaltia

Curs
2022-2023

Durada i horari 
17 de març 2023
Divendres de 9.30 h a 20.00 h

Lloc
Edifici Transfronterer. Campus Cappont. Universitat de Lleida

Crèdits
1 ECTS

Modalitat formativa
Presencial

Preu Jornada
30 €

Dinar opcional
12 €

 

Un any més, ja en són 16, us oferim tornar-nos a trobar entorn de la jornada de formació en l’Acompanyament al Dol i la Malaltia.

La pandèmia comença a abandonar-nos, però sabem que ha fet estralls en nosaltres i en la societat que vivim. Aquesta realitat ens fa ser encara més conscients del dolor de les persones i ens empeny a treballar amb més intensitat, més eficiència i més il·lusió per aprendre a viure i viure en abundor enmig del patiment.

De nou, us animem a omplir de gom a gom l'Auditori de l’Edifici Transfronterer de la Universitat de Lleida. És un dia de treball interior, de compartir emocions, sentir com els nostres cors bateguen a l’uníson i compartir més la vida i tot el que hi ha al seu redós.

Cada cop estem més segurs i segures que, endinsar-nos en la comprensió del dol i el seu abast, ens ajuda a comprendre millor a qui està patint, ens facilita camins de formació i, per descomptat, eines per acostar-nos a les persones que estan vivint la pèrdua d'un ésser estimat, la pèrdua de la seva salut o la pèrdua de tot el que deixen enrere. I què ens pot aportar tot això? Tenim la resposta: aprendre a ser millors persones, poder acompanyar l'altre en els seus moments vitals i treballar en profunditat en pro de la salut mental de cadascú. 

 

 

Galeria d'imatges
Top