Warning: preg_match(): Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 1 in /home/customer/www/dol-lleida.org/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 238
XVII Jornada d’Acompanyament al Dol i la Malaltia - Grups d'Acompanyament al Dol de Lleida

XVII Jornada d’Acompanyament al Dol i la Malaltia

Curs
2023-2024

Durada i horari 
15 de març 2024
Divendres de 9.30 h a 20.00 h

Lloc
Auditori Campus de Cappont, Universitat de Lleida, C/Jaume I, 67

Crèdits
1 ECTS

Modalitat formativa
Presencial

Preu Jornada
35 €

Dinar opcional
18 €

 

Un any més, ja en són 17, us oferim tornar-nos a trobar entorn de la jornada de formació en l’Acompanyament al Dol i la Malaltia.

De nou, us animem a omplir de gom a gom l'Auditori de l’Edifici Transfronterer de la Universitat de Lleida. És un dia de treball interior, de compartir emocions, sentir com els nostres cors bateguen a l’uníson i compartir més la vida i tot el que hi ha al seu redós.

Cada cop estem més segurs i segures que, endinsar-nos en la comprensió del dol i el seu abast, ens ajuda a comprendre millor a qui està patint, ens facilita camins de formació i, per descomptat, eines per acostar-nos a les persones que estan vivint la pèrdua d'un ésser estimat, la pèrdua de la seva salut o la pèrdua de tot el que deixen enrere. I què ens pot aportar tot això? Tenim la resposta: aprendre a ser millors persones, poder acompanyar l'altre en els seus moments vitals i treballar en profunditat en pro de la salut mental de cadascú. 

 

 

Top